Att anlita professionell bygghjälp

Ja, jag måste ju erkänna att jag är allt annat än händig. Att jag alltid ser till att anlita professionell hjälp med bygg istället för att göra det på egen hand. Det här med att bygga på egen hand tycker jag är väldigt överskattat och då är det istället betydligt bättre att få hjälp från personer som faktiskt är kunniga inom området. Personer som faktiskt är händiga, vilket är allt annat än vad jag är.

Jag brukar till och med göra så att jag tar professionell hjälp när det kommer till att måla om väggarna hemma, för att jag vet att jag själv antagligen bara kommer tappa penseln i backen så att det skvätter färg i hela rummet, precis där det inte ska vara någonting. Det senaste nu så tog jag hjälp från Svetysk Bygg Service, ett byggföretag här i Huddinge, som fick hjälpa mig att måla om väggarna sovrummet. Från en ljusgrön färg till vitt. Förstår inte hur jag kunde välja den där ljusgröna färgen från första början, visst det var lite fräscht men det tog inte mer än ett halvår innan jag hade tröttnat på den.

Så hantverkarna från Svetysk Bygg Service fick vara hemma hos mig och bygga och snickra och måla och det blev verkligen bra. Det enda var ju att jag var tvungen att sova på soffan under tiden, för kunde inte vara i sovrummet. Men det gick helt okej och nu tack vara firman hjälp så har jag ett ljust och fräsch sovrum igen.