Byggföretaget som fixar altanens staket

Såg en så snygg uteplats här om dagen. Har en ny kompis, har aldrig varit hemma hos henne tidigare, men var det nu i veckan och de hade en så otroligt fin altan. Den hade sånt där staket runt omkring med kors, och det är så snyggt. Skulle vilja ha det hos oss också, kanske får ta och kolla upp vad det kostar.

Min kompis sa att i alla fall hon hade tagit hjälp från RBF Group ABett byggföretag här i Helsingborg, som i alla fall jag inte hade hört någonting om tidigare. Men tänker att det bästa kanske är att anlita samma byggföretag som hon gjorde då, för då vet jag i alla fall hur det kommer att se ut. Det blir ju en ganska bra garanti på det, så tror faktiskt jag ska göra just så, att jag vänder mig till RBF Group ABs byggföretag. Sen kanske jag egentligen inte behöver ha en altan, vet inte hur mycket jag kommer sitta där, men tänker ändå att det kommer bli ganska mycket. Eller jag hoppas på det i alla fall. Tänker att man kan ha grill och vinkvällar där ute om somrarna, så det är planen nu.

Får väl kanske kolla upp lite vad det kommer kosta att göra då också bara, så att det inte är alltför dyrt. Då kanske jag får spara och göra det nästa år istället, får se hur det blir med det.